Parasolar cu protectie solara UV100 pentru scaun auto Maxi-Cosi

125,00 RON
cu TVA
79400080

Parasolar cu protectie solara UV100 pentru scaun auto Maxi-Cosi

Parasolar Maxi-Cosi - Calatoria cu autovehiculul poate sa fie relaxanta pentru copil si deseori, micutul adoarme inainte sa inceapa aceasta.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro

Parasolar cu protectie solara UV100 pentru scaun auto Maxi-Cosi

Parasolar Maxi-Cosi - Calatoria cu autovehiculul poate sa fie relaxanta pentru copil si deseori, micutul adoarme inainte sa inceapa aceasta. Maxi-Cosi contribuie la somnul linistit al micutului tau, oferind un parasolar scaun auto Maxi-Cosi cu protectie solara UV100.

Caracteristici Parasolar cu protectie solara UV100 pentru scaun auto Maxi-Cosi:

  • Parasolar scaun auto Maxi-Cosi ce se ataseaza si ajusteaza usor si rapid pe tetiera scaunului auto. 
  • Parasolar Maxi-Cosi recomandat pentru scaunele auto Maxi-Cosi si bebe Confort Pearl, Axiss, MiloFix, Opal, Tobi si orice scaun auto cu tetiera.
  • Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat!

Detalii tehnice Parasolar cu protectie solara UV100 pentru scaun auto Maxi-Cosi:

  • Dimensiuni parasolar scaun auto Maxi-Cosi: 60 x 55 cm.
  • Greutate Parasolar Maxi-Cosi: 200 g.

Vezi detalii despre Parasolar cu protectie solara UV100 pentru scaun auto Maxi-Cosi pe pagina producatorului.

50 de milioane de bebelusi plimbati in siguranta
Maxi-Cosi crede in ideea de face totul pentru a ajuta parintii pe masura ce familiile se maresc. 50 milioane bebelusi au ajuns acasa in siguranta in produsele lor. A trecut multa vreme de cand au introdus primul scaun auto pentru copii in 1984. Astazi sunt lideri in Europa, vanzand produse efectiv pe toata planeta.

Purtam viitorul

Maxi-Cosi cauta idei noi si solutii creative in care parintii sa aiba incredere. Totul se face cu o mare atentie. Se asigura ca bebelusii vor fi purtati in modul cel mai sigur si confortabil. Asa ajuta familiile sa exploreze lumea impreuna. Si asa asigura viitorul.

Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto din Europa.

scaun auto Maxi-Cosi. Iar caruciorul Maxi-Cosi a fost la indemana de la prima plimbare pana la prima zi de gradinita.

1984 in Olanda. Atunci nu prea existau modalitati de a transporta in siguranta copilul in masina. Totul s-a schimbat cand Maxi-Cosi a introdus primul scaun auto pentru bebelusi in Europa. A fost pur si simplu o revolutie. Marca a devenit un nume de top cand vorbim de scaune auto. Au inventat primul sistem de calatorie. Mai recent, au fost primii care au introdus tehnologia Airbag la scaunele auto.

79400080

Fisa tehnica

Dimensiuni:
60 x 55 cm