• Pret redus

Protectie moale laterala cu snur pentru patut Candide Original

260,00 RON
232,00 RON Economiseste 28,00 RON
cu TVA
CANDIDE-133700

Protectie moale laterala cu snur pentru patut Candide Original

Protectia laterala moale, cu snur, pentru patut, face parte din colectia Original de la Candide. Original... pur si simplu clasic. Mix de stiluri si atemporal, astfel poate fi caracterizata aceasta colectie care combina culori vesele atat pentru dormitorul fetitelor cat si al baieteilor.

Cantitate

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro

Protectie moale laterala cu snur pentru patut Candide Original

Protectia laterala moale, cu snur, pentru patut, face parte din colectia Original de la Candide. Original... pur si simplu clasic. Mix de stiluri si atemporal, astfel poate fi caracterizata aceasta colectie care combina culori vesele atat pentru dormitorul fetitelor cat si al baieteilor. Stilul deosebit de realizare a broderiei, impreuna cu imaginea ursuletului ofera un look britanic. Datorita nuantelor argintii utilizate in realizarea ursuletului, acesta poate fi considerat un gardian care vegheaza asupra copilului.

Descriere generala articol:

Protectie patut adaptabila la orice pat cu bare din lemn, dimensiunea 60 x 120 cm sau 70 x 140 cm. 
Se prinde de barele patutului cu ajutorul celor 8 snururi.

Materialele din care este realizata:

Materialul textil aflat la interior este realizat din bumbac 65% si poliester 35%. 
Materialul textil aflat la exterior este realizat din bumbac 50% si poliester 50%. 
Interiorul este umplut cu un strat de poliester, cu o grosime ideala pentru a lasa aerul sa patrunda in interiorul patutului. 
Husa lavabila, la maxim 30 grade C.

Recomandari generale:

Temperatura in camera copilului este recomandata a fi pastrata in jurul valorii de 19 grade C. Protectia pentru patut trebuie prinsa cu toate capsele din dotare de barele patutului pentru a oferi stabilitate si siguranta.  

Dimensiuni: 40 cm (inaltime) x 180 cm (lungime).
Articol omologat realizat conform normei XPG 30-103/2009

CANDIDE-133700