Set de monitorizare a bebelusului bi-directional Duo Snuza

949,00 RON
cu TVA
SN-00224

Set de monitorizare a bebelusului bi-directional Duo Snuza 

Snuza Duo combina siguranta oferita de monitorul de respiratie Hero cu cea oferita de monitorizarea audio a bebelusului cu ajutorul unuiinterfon bi-directional.

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro

Set de monitorizare a bebelusului bi-directional Duo Snuza 

Snuza Duo combina siguranta oferita de monitorul de respiratie Hero cu cea oferita de monitorizarea audio a bebelusului cu ajutorul unuiinterfon bi-directional. Setul este compus dintr-un Monitor de respiratie Hero, unic in lume, cu un senzor de ultima generatie, care detecteaza orice miscare a bebelusului, inclusiv cea de respiratie; si un interfon bi-directional care inregistreaza orice sunet din camera bebelusului si ofera parintilor posibilitatea de a-i vorbi micutului si de a-l calma.
Cele 2 aparate pot fi folosite atat impreuna, cat si separat, in functie de necesitatile bebelusului si ale parintilor. Monitorul de respiratie este portabil si functioneaza cu baterii, deci va putea fi folosit oricand si oriunde.
Cu ajutorul ambelor sisteme, parintii se pot relaxa stiind ca Hero va vibra usor daca micutul “uita” sa respire, iar interfonul ii alerteaza pe parinti daca se aude vreun zgomot din camera bebelusului.
Interfonul de monitorizare din set se foloseste ca si un interfon normal bi-directional. Interfonul functioneaza pana la o distanta de 300m in camp deschis, iar sunetul inregistrat este foarte clar.
La unitatea din camera bebelusului se poate seta nivelul de sensibilitate al inregistrarii  (fie va inregistra orice fosnet, fie va inregistra doar sunetele mai puternice) in functie de preferintele parintilor. Tehnologia wireless va asigura ca sunetele se vor auzi fara nici o interferenta. Unitatea parentala are baterii reincarcabile si se poate folosi atat cu baterii, cat si conectate la priza. Odata reincarcate, bateriile unitatii parentale vor functiona timp de cateva ore neintrerupt, pentru ca parintii sa poata rezolva treburile casei in timp ce il supravegheaza pe micut. .
Functia de walkie-talkie le permite parintilor sa ii vorbeasca micutului cand acesta este agitat, pentru a-l linisti. Unitatea parentala arevolumul reglabil, sau se poate opri alarma auditiva, si sa fie activata doar alarma vizuala. Aceasta functie este foarte utila mai ales in momentul in care unul dintre parinti se odihneste si are nevoie de liniste.

Monitorul de respiratie Hero are un senzor de ultima generatie, care detecteaza orice miscare a bebelusului, inclusiv cea de respiratie. Daca aparatul nu inregistreaza nici o miscare timp de 20 de secunde, Snuza Hero va emite o vibratie usoara, pentru a-l pune in alerta pe micut.
Senzorul unic in lume, vibreaza usor daca inregistreaza mai putin de 8 miscari pe minut, sau daca nu inregistreaza nici o miscare din partea bebelusului timp de 20 secunde. De cele mai multe ori, vibratia usoara este de ajuns pentru a-l alerta pe bebelus si pentru ca acesta sa-si revina. Dupa 3 incidente in care senzorul nu a inregistrat nici o miscare sau a inregistrat prea putine miscari pe minut, aparatul va emite o alarma vizuala care va alerta parintii ca micutul a avut nevoie de interventia aparatului de 3 ori.

Caracteristici interfon bebelusi Snuza:

  • functioneaza pe o distanta de 300m in camp deschis
  • unitatea bebelusului are volumul reglabil
  • alarma auditiva cu volum reglabil si alarma vizuala
  • sunet foarte clar, fara interferente
  • bateriile unitatii parentale sunt reincarcabile si se poate folosi atat cu baterie, cat si conectata la priza
  • unitatea bebelusului functioneaza cu ajutorul adaptorului la priza sau cu 4 baterii de tip AAA (nu sunt incluse in colet)

Monitor respiratie bebelusi Snuza Hero este:

  • Sistem portabil, unic in lume de monitorizare a miscarilor bebelusului, inclusiv cele generate de respiratie
  • Vibratiile usoare se declanseaza dupa 15 secunde, daca acesta nu inregistreaza nici o miscare generate de respiratia bebelusului
  • In cazul in care bebelusul nu reactioneaza la stimularea prin vibratii, Snuza Hero va incepe sa emita o avertizare sonora, averizandu-i astfel pe parinti
  • Alarma audio incepe sa emita la un interval de 20 de secunde
  • Snuza Hero are acuratete maxima, gratie senzorului care ‘se lipeste’ de bebelus, practic nu exista nici un obiect intermediar care ar putea afecta acurateatea senzorului
  • Este singurul monitor portabil care se ataseaza bebelusului, asadar poate insoti bebelusul oriunde. Bebelusul are libertate de miscare, neexistand riscul ca acesta sa iasa din zona de actiune a senzorului (ca si in cazul sistemelor pozitionate sub saltea)
  • Snuza Hero este 100% sigur, nu emire unde radio, nu formeaza camp electromagnetic – asadar bebelusul nu este iradiat
  • Este foarte mic si se poate atasa cu usurinta de scutecul bebelusului, nu are nevoie de nici o sursa externa de curent
  • Snuza Hero poate insoti bebelusul in orice locatie sau spatiu destinat somnului (ex. landoul caruciorului, etc)
  • Materialul din care este confectionat este 100% anti-alergenic
  • Indicator de avertizare a nivelului bateriei
  • Recomandat: de la 0 luni la 1 an


Detalii tehnice Interfon:

Greutate: 90 gr

Unitatea parentala are o baza de reincarcare si functioneaza cu 2 baterii reincarcabile AAA (incluse in colet)

Ambele unitati au un adaptor la priza inclus

Unitatea bebelusului functioneaza cu 4 baterii de tip AAA (nu sunt incluse in colet) sau conectata la priza

 

Detalii tehnice Hero:

Greutate: 31gr

Dimensiuni: 70x45x25 mm

Baterie (inclusa in colet): 3.6 V Li-SOCl2

Nivelul de sunet al alarmei: 85 dBm la 10 cm

Aparatul este conform cu toate standardele aflate in vigoare

Certificari: CE (2001/95/EC, 89/336/EEC), ISO9001:2008

 

Avertisment: Snuza Hero nu trebuie folosit atunci cand bebelusul este in miscare, cum ar fi in masina, in caruciorul aflat in miscare, etc

Produs fabricat in Africa de Su

SN-00224