Video-interfon cu 0 emisii electro-magnetice Babymoov A014409

899,00 RON
cu TVA
A014409

Video-interfon cu 0 emisii electro-magnetice Babymoov A014409

Echipa Babymoov isi doreste intotdeuna sa creezeproduse care limiteaza expunerea bebelusilor la undele daunatoare din jurul nostru, drept urmare,dupa ani de cercetare si proiectare, acestia au lansat pe piata primul model de video-interfon cu 0 emisii de unde electro-magnetice!

Cantitate

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro Info comenzi: 0787.659.398 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro

Video-interfon cu 0 emisii electro-magnetice Babymoov A014409

Echipa Babymoov isi doreste intotdeuna sa creezeproduse care limiteaza expunerea bebelusilor la undele daunatoare din jurul nostru, drept urmare,dupa ani de cercetare si proiectare, acestia au lansat pe piata primul model de video-interfon cu 0 emisii de unde electro-magnetice!

Noua tehnologie permite video-interfonului sa va ofere o imagine si un sunet cat se poate de clarefara a-l afecta pe bebelus. Babymoov esteprimul brand de produse pentru bebelusi care a proiectat un produs pentru supraveghere video, care nu emite unde electromagnetice, protejand astfel sanatatea celor mici.

Cu ajutorul tehnologiei CPL (in curs de patentare), informatia inregistrata de camera video este transmisa prin circuit electric catre routerul pentru WI FI. Acest video-interfon are multiple premii pentru inovatie, obtinute in doar cateva luni de la prezentarea sa pe piata internationala: Kind+ Jugend Innovation Award (Gold), Baby Product Award 2015, Parents a choisi. 

Caracteristici videointerfon bebelusi:

Calitate excelenta a sunetului si a imaginii

Se poate fixa pe orice fel de patut

Camera video se poate roti manual la 360°

Unitatea parentala poate fi inlocuita de orice device mobil (smartphone sau tableta) cu Android sau IOS

Parintii pot oferi acces mai multor persoane(bunici, prieteni de familie) pentru a urmari inregistrarea din camera bebelusului. Nimeni nu va putea avea acces la inregistrarea video, daca dumneavoastra nu le aprobati cererea din aplicatie.

Instalarea camerei video este foarte simpla:

Pasul 1: Conectati camera video la priza cu ajutorul cablului si a adaptorului inclus si fixati camera pe patutul copilului si porniti camera

Pasul 2: Conectati al doilea cablu la routerul pentru internet si la priza

Pasul 3: Instalati aplicatia si gata! Camera video comunica automat cu routerul de internet, care va transmite semnalul catre tableta sau smart-phone-ul dumneavoastra

Cu ajutorul aplicatiei, se pot urmari mai multe camere video, pentru supravegherea mai multor copii (pana la 4 camere video)

Aplicatia pentru smartphone si tableta se poate descarca gratuit din Play Store sau Apple store.

Cum functioneaza aplicatia:

Aplicatia pentru smartphone si tableta este gratuita, intuitiva si foarte usor de folosit

Pentru a descarca aplicatia, fie scanati QR-code-ul de pe manualul de instructiuni, fiecautati direct “My Babycamera” in PlayStore sau Apple Store. Dupa instalarea aplicatiei, va trebui sa adaugati camera video, scanand codul de pe suportul camerei. Odata instalata camera, veti vedea imagini din camera bebelusului.

Aplicatia pentru cel mai complex video-interfon de la Babymoov include:

senzor de temperatura si alerta daca temperatura scade sub un anumit nivel

- functie de walkie-talkie (parintii ii pot vorbi bebelusului, pentru a-l linisti)

- inregistrare video si posibilitatea de capturare de imagine (fotografiere)

cantece de leagan: in aplicatia pentru smartphone si tableta exista cateva cantece de leagan, si posibilitatea de a reproduce melodii inregistrate pe telefon sau tableta

lumina de veghe in mai multe culori (veti putea alege culoarea dintr-o paleta foarte larga de culori, sau puteti alege toate culorile

night-vision, ceea ce va asigura ca il puteti supraveghea pe bebelus, chiar si pe timpul noptii

- senzor de miscare

raza de actiune: nelimitata (daca aveti acces la internet, veti putea accesa aplicatia si veti putea urmari miscarile bebelusului, de oriunde v-ati afla)

Detalii tehnice videointerfon BabyMoov:

Dimensiuni: 13 x 8.6 x 13.3 cm

Greutate: 205 gr

Raza de actiune videointerfon zero emisii: nelimitata

Camera video functioneaza cu conectare la priza

Mai exista un cablu care trebuie conectat la priza si la routerul pentru WI FI, care transmite mesajul catre smartphone sau tableta

VEZI VIDEO AICI

A014409