Suport marsupiu nou nascut Original Easy Snug Grey Ergobaby

134,00 RON
cu TVA
IIAGRYV3

Suport marsupiu nou nascut Original Easy Snug Grey Ergobaby

Noul insert marsupiu Easy Snug pentru nou nascut permite transportul bebelusului intr-un mod confortabil, si ergonomic, oferind o tranziție delicata de la mediul din burtica, la cel exterior. 

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro

Suport marsupiu nou nascut Original Easy Snug Grey Ergobaby

Noul insert marsupiu Easy Snug pentru nou nascut permite transportul bebelusului intr-un mod confortabil, si ergonomic, oferind o tranziție delicata de la mediul din burtica, la cel exterior. Design-ul sau original, în formă de evantai, permite atat aerisirea corpului copilului, cat si atasarea ferma a suportului in interiorul marsupiilor Ergobaby. Pozitionarea bebelusului se realizeaza intr-un mod simplu si intuitiv, oferind suportul necesar pentru coapsele, coloana vertebrala, gatul si capul bebelusului.

Caracteristici:

In momentul asezarii bebelusului in interiorul sau insertul se muleaza natural, oferind un  loc special ce ii permite noului nascut sa se cuibareasca confortabil - oferind o adaptare delicata la mediul exterior.

Poziționare ergonomica, sanatoasa pentru sugari: poziția M a picioruselor, coloana vertebrala in pozitia C-curbat, iar capul copilul indeajuns de aproape, pentru a permite parintelui sa-l sarute pe crestet.

Asezarea copilului in interiorul sau  este una simpla si intuitiva

Permite aserisirea copilului datorita designului unic în formă de evantai

Este recomandata utilizarea sa  pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 3.2-5.5 kg sau copii cu greutatea peste 5,5 kg, dar mai mici de 4 luni sau cei care nu prezinta miscari ferme ale capului sau control coerent al gatului

Perna pentru sezut din interiorul suportului poate fi utilizata singura in marsupiu doar pentru copii mai mari (4-6 luni), care încă mai au nevoie de un mic impuls  pentru a sta confortabil în marsupiu (spre exemplu cei care sunt mai micuti decat media varstei lor, etc.)

Suportul Easy Snug este un produs sanatos, recunoscut si recomandat de Institutul International al displaziei de sold (International Hip Dysplasia Institute)

Material: 100% Bumbac poplin

Curatare la masina de spalat

Detalii tehnice:

  • Greutate: 0,34 kg
  • Perioada purtare copil: 0 - 6 luni, 3,2 - 5,5 kg
  • Spalare la masina: 30 grade:
  • Garantie: 12 luni
IIAGRYV3

Fisa tehnica

Recomandat de la:
0 luni
Greutate
0,34 kg
Garantie:
12 luni