BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN

199,00 RON
cu TVA
BB-028056A

BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN

Aceasta husa de protectie pentru marsupiu nu permite curentilor de vânt sa patrunda, ceea ce o face un accesoriu indispensabil de-a lungul zilelor racoroase.
Husa marsupiu BabyBjorn robusta, cu un design nou!

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

  • Stocurile se confirma telefonic. Stocurile se confirma telefonic.
  • TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare.  Plata la livrare sau prin OP. TRANSPORT GRATUIT conform paginii Livrare. Plata la livrare sau prin OP.
  • Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro Info comenzi: 0787.659.399 (Luni - Vineri 10 - 16:30) sau contact@kiddy.ro

BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN

Aceasta husa de protectie pentru marsupiu nu permite curentilor de vânt sa patrunda, ceea ce o face un accesoriu indispensabil de-a lungul zilelor racoroase.


Husa marsupiu BabyBjorn robusta, cu un design nou! Perfecta pentru plimbarile în conditii de ploaie, vânt si frig. Materialul exterior este rezistent la apa si vânt, iar pe interior are o captuseala moale din lâna care mentine caldura bebelusului.

Se poate atât în pozitia în care bebelusul e cu fata la dumneavoastra dar si din pozitia în care este cu spatele la dumneavoastra.

Husa marsupiu BabyBjorn cu un design modern si un buton care permite ajustarea marimii pentru a se potrivi si bebelusilor mai mici. Husa este compatibila cu toate marsupiile BABYBJÖRN.

Caracteristici BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN:


· Husa de protectie pentru marsupiu ealizata din materiale rezistente la apa si vânt, prin care se permite aerisirea si mentinnerea bebelusul la caldura în confort pe conditii umede, reci si de vânt.
· Reglabila si cu o captuseala moale din lâna pe interior care retine si mentine caldura pentru bebelus.
· Husa marsupiu BabyBjorn usor de utlizat si convenabila, poate fi folosita în 2 pozitii: când bebelusul este cu fata la dumneavoastra sau când acesta este cu spatele la dumneavoastra
· Husa de protectie pentru marsupiu compatibila cu toate marsupiile BABYBJÖRN

Toate materialele textile care compun acest produs sunt delicate pentru a proteja pielea bebelusului si sigure în caz ca bebelusul va ajunge sa puna gurita pe acestea. Materialele au fost testate si aprobate în conformitate cu standardul Oeko-Tex® Standard Class I. Ceea ce înseamna ca materialele textile care compun acest produs nu contin substante periculoase care sa afecteze sanatatea si nici alergeni.

BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN

Mestesug autentic

BABYBJÖRN se bucura de o reputatie excelenta la nivel global, ca fiind cea mai buna alegere pentru copilul tau. Toate marsupiile sunt fabricate la cea mai înalta calitate, si foarte putine companii creaza produse pentru bebelusi cu aceeasi atentie la detalii precum BABYBJÖRN.

Cum sa verifici daca un produs BABYBJÖRN este original
- Poti observa designul liniilor paralele pe marsupii, balansoare, patuturi pliante, leagane si husele de marsupii. Design patentat. 
- Produsul este cumparat de la un distribuitor autorizat.
- Vezi si simti calitatea înalta a materialelor si culorile armonioase.
- Produsele textile sunt simetrice, facute bine iar cusaturile sunt drepte, egale si apropiate (2-3 cusaturi/cm).
- Marsupiile au o eticheta de material cu numele produsului, de exemplu: ”One” sau ”Mini”.
- Marsupiile au numarul de serie pe interiorul bretelei de umar, în lateralul cataramei.
Punctele de deasupra literei O din logo, sunt în forma de romburi.

Vezi detalii despre BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN pe pagina producatorului.

Vezi video BabyBjorn - Husa de protectie anti-vant si ploaie marsupiu BABYBJÖRN:

BB-028056A