Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru

3.395,00 RON
cu TVA
EMML-17031-1-G

Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru

Carucior NXT60 Emmaljunga - un cărucior urban agil, care navighează cu ușurință prin pasaje înguste.

Selecteaza culoarea
Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru

Carucior NXT60 Emmaljunga - un cărucior urban agil, care navighează cu ușurință prin pasaje înguste. Fabricat manual în Suedia, cu o selecție de materiale reciclabile de cea mai bună calitate, acest carucior NXT60 Emmaljunga vă oferă un șasiu argintiu compact și elegant.

Carucior NXT60 Emmaljunga echipat cu un coș de cumpărături mare și un mâner confortabil, ergonomic.

Caracteristici Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru:

Carucior NXT60 Emmaljunga cu Scaun Ergo si Sasiu Argintiu este compus din:

Scaun carucior Emmaljunga NXT Ergo:

Pe măsură ce copilul dvs. crește, scaunul ergo face ca experiența copilului dvs. în cărucior să fie mai confortabilă și mai plăcută. Fabricat manual cu țesatură exterioară din 50% material reciclat. Cadrul este fabricat din aluminiu scandinav.

• Potrivit până la 22 kg (6 luni până la 4 ani aprox.).

• Scaunul este complet reversibil și ușor, are 4 poziții de înclinare cu suport pentru picioare reglabil și ham de siguranță în cinci puncte.

• Deschideți fermoarul posterior al capotei pentru a dezvălui un panou extensibil pentru a asigura acoperirea completă a capotei pentru copilul dvs., plus un panou cu plasă respirabilă pentru a permite curgerea aerului corect în toate condițiile. Include plasă de insecte cu fermoar și plasă UV.

• Bara de protecție poate fi parțial sau complet deschisă pentru un acces ușor.

Cadru carucior Emmaljunga NXT60 Negru:

Șasiul argintiu fabricat din minimum 50% aluminiu reciclat. Compact pentru depozitare și transport ușor cu suspensie abia vizibilă.

• Pedală de frână sigură, ușor de utilizat pentru o parcare sigură.

• Mânerul ergonomic și telescopic are o gamă largă de ajustări la înălțimea și spațiul dorit pentru picioare. Mânerul din piele moale este confortabil, are cusături de contrast și include o curea de siguranță.

• Roțile Solight Ecco sunt 100% reciclabile, fără substanțe dăunătoare, rezistente la intemperii, rezistență ridicată, rezistente la UV și la căldură, oferind o senzație excelentă căruciorului.

• Roțile pivotante din față pot fi blocate pentru terenuri dificile.

• Sistem de eliberare rapidă, astfel încât roțile și axele să poată fi îndepărtate cu ușurință pentru a face căruciorul mai compact atunci când este pliat.

Detalii tehnice Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru:

Scaun carucior Emmaljunga NXT Ergo:

• Dimensiuni: 105 x 32 cm.
• Greutate: 4,0 kg.

Cadru carucior Emmaljunga NXT60 Negru:

• Dimensiuni: 50/116 x 58,5 cm (pliat cu roți: 76 x 58,5 x 25 cm).
• Greutate: 9,6 kg.

Vezi detalii despre Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru pe pagina producatorului.

DOWNLOAD MANUAL Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru.

VEZI VIDEO Carucior Emmaljunga NXT60 Ergo Sasiu Negru:

Emmaljunga

Tot mai bine – cărucior Emmaljunga
Emmaljunga este în fruntea temelor sociale și de mediu. Focusul nostru asupra durabilității transcende fiecare detaliu, proces și componentă.

O alegere conștientă – un cărucior Emmaljunga
Dacă siguranța, calitatea și sustenabilitatea sunt valori cheie pentru dvs. și familia dvs., dorim să fim marca pe care o veți alege.
Tot ceea ce facem este făcut cu respect pentru mediu.

Începem cu o întrebare – Este produsul durabil din perspectiva ciclului de viață? Folosim materiale reciclabile? Ce putem face pentru a prelungi durata de viață a produsului?
Acest proces a creat conceptul Emmaljunga NXT – o linie de produse realizată preponderent din materiale reciclate sau reciclabile în fabrica noastră din sudul Suediei: o fabrică care se transformă constant într-o „fabrică verde” condusă de principii ecologice.

Toate piesele NXT pot fi combinate într-o soluție și preferință care se potrivește fiecărei familii: acum și mâine, mai puțini bani risipiți și mai puține deșeuri de produse!
ȘASIU – aluminiu reciclat de la Hydro® și componente din plastic reciclat.

NXT60 (1 copil) sau NXT90 (1 sau 2 copii) – alegerea a două șasiuri diferite.
Acestea sunt cumpărate cu un landou și un scaun și acoperă nevoile copilului dumneavoastră până la 48 de luni.

Un frate? NXT90-ul dvs. poate fi echipat cu un adaptor Go Double sau, alternativ, cumpărați un șasiu dublu NXT Twin și reutilizați unitatea de scaune Carrycot și Ergo: ambele potrivite cu o sarcină maximă de până la 49 kg.

UNITĂȚI CARRYCOT și SEAT – Țesături ecologice.

Landoul nostru NXT este căptușit și confortabil, fiind fabricat din material testat continuu de laboratoare acreditate pentru a se conforma cu REACH în ceea ce privește conținutul chimic. Acest lucru asigură faptul că țesăturile și textilele noastre sunt nu numai moi și confortabile, ci și sigure în jurul bebelușului dumneavoastră.

Există două opțiuni când vine vorba de unități de scaune: Ergo sau Flat (F).
Ergo este o unitate de scaun subțire, montată într-un cadru din aluminiu reciclat și poate fi înclinată în 4 poziții diferite.
Flat este mai spațios, cu spătar care se întinde plat. Când F se înclină, suportul pentru cap Emmaljungas Safe Frame ™ este activat pentru a crea o barieră de protecție pentru copilul dumneavoastră.

Textile și țesături cărucior Emmaljunga

Țesăturile noastre trebuie să reziste la ierni reci, veri fierbinți și toamne ploioase, precum și cizmelor murdare pentru copii și degetelor lipicioase!
În calitate de producător de produse de înaltă calitate în Scandinavia din 1925, avem ani de experiență în a face față condițiilor dificile și, prin urmare, am dezvoltat propriile noastre țesături pentru a rezista acestor condiții. Țesăturile noastre nu numai că îndepărtează murdăria și sunt hidrofuge, ci și protejează împotriva soarelui, a vântului și a vremii reci. Țesăturile au un factor UPF (Ultra-violet Protection factor) de peste 50 de ani, ceea ce înseamnă că umbrelele și copertinele noastre de soare asigură copilului tău o protecție UV extrem de mare în zilele însorite.

„În fiecare proces punem întrebări precum:
Putem păstra sau crește cerințele noastre de înaltă calitate cu materiale mai durabile?
Cum putem proiecta un cărucior care are un ciclu de viață și mai lung? ”

Producție suedeză.
Am făcut o alegere conștientă pentru a păstra producția în Suedia și Europa.
În fiecare an investim sume mari în dezvoltarea de produse și proiecte de mediu în fabrica noastră suedeză și în micul sat care ne împărtășește numele.

Suntem bucuroși să avem o tradiție a meșteșugului local. Intenția noastră este să păstrăm cunoștințele și pasiunea în Suedia, astfel încât să putem continua să oferim produse cu adevărat durabile, produse la nivel local și de cea mai înaltă calitate.
Dar,
Siguranța este întotdeauna esențială.
Aceasta a fost prioritatea de la înființarea Emmaljunga cu peste 90 de ani în urmă.
Fiecare cărucior pe care îl producem este testat pe baza celor mai riguroase cerințe și cu transparență totală. Veți folosi produsele noastre în fiecare zi. Vei avea încredere în noi cu copilul tău. Angajamentul nostru pentru calitate și siguranță trebuie să fie de 100%.

Siguranța Emmaljunga testează toate cărucioarele în conformitate cu EN 1888: 2018 și EN 1466: 2014 în propria fabrică. În plus, avem acces la laboratoare pentru a evalua aspecte suplimentare ale produselor și țesăturilor noastre atunci când este necesar.

Deținând fabrica și procesul de producție putem acționa independent atunci când vine vorba de crearea unor produse din ce în ce mai bune și să lucrăm cu adevărat la promisiunea noastră de durabilitate și la gestionarea resurselor.
Calitatea înseamnă confort, durabilitate, stabilitate și longevitate.
Dar dorim, de asemenea, să oferim o experiență de cumpărături de calitate, unde sfaturile și serviciile sunt esențiale. Prin urmare, lucrăm cu partenerii noștri autorizați Emmaljunga sau cu comercianții cu amănuntul experți, care, cu servicii și sfaturi atente, ne ajută să vă asigurăm că aveți cea mai bună experiență cu Emmaljunga.

Mediu și durabilitate – Credem în deplasarea către un mod de viață natural și mai durabil.
Producție circulară – Resursele planetei noastre sunt finite.
Emmaljunga este convins că productivitatea și durabilitatea se pot întâmpla mână în mână.
Din 2003 Emmaljunga lucrează la un model de producție circular și tot ceea ce facem este aliniat cu viziunea de a deveni o Fabrica pe deplin verde.

De la fabricarea produselor, modul liniar de preluare, fabricare și eliminare; produsul nostru – dezvoltatorii se uită acum la creșterea utilizării materialelor bio și ecologice, cum ar fi lemnul, bumbacul și lâna.

Aceasta este viziunea verde la care lucrăm:

1. Să fii cât mai autosuficient in materie de energie (energie regenerabilă și gestionarea carbonului).

Au fost instalate pe acoperișul fabricii panouri solare de 1.500 m2, care produc 250.000 kilowatti oră pe an.
Toate celelalte puteri electrice provin de la hidroenergie certificată.

2. Fără combustibili fosili.

Investiția noastră într-un sistem de șapte pompe de căldură care transformă căldura generată din procesul de producție în energie reciclabilă utilizabilă, a creat încălzirea completă fără fosile a fabricii noastre și a economisit 150 de metri cubi de combustibil fosil pe an. Împreună cu accentul pe energia regenerabilă fără fosile – RME (un alt aspect al companiei noastre), investițiile noastre au economisit un total de 400 tone CO2 pe an.

3. Îngrijirea apei (Water Care).

Am dezvoltat și implementat un sistem de curățare a apei pe care o folosim în procesul nostru de fabricație. Acest sistem curăță și reutilizează continuu apa, prin urmare fabrica nu eliberează apă din procesul de fabricație.

4. Remanufacturare și reciclare (factor de reutilizare).

Unul dintre brevetele Emmaljunga este modul în care asamblăm un șasiu NXT. Ceea ce ar putea fi considerat un mic detaliu simbolizează viziunea pentru producția circulară aici la Emmaljunga. Nu dorim ca un singur detaliu să fie considerat deșeu la sfârșitul ciclului de viață al produsului. Fiecare piesă trebuie demontată și trimisă înapoi la fabrică pentru refabricare – chiar și șuruburile.

Un utilizator Emmaljunga poate avea încredere: încrezător că căruciorul dvs. este fabricat în cele mai bune condiții, și încrezător că Emmaljunga își asumă responsabilitatea pentru mediu.
Un cărucior Emmaljunga este făcut pentru dvs., având în vedere următoarea generație.

Cărucior Emmaljunga – Fabricat manual în Suedia din 1925
Cu începuturi umile, înrădăcinate în pasiunea pentru detalii, calitate și siguranță pentru toți copiii, Emmaljunga a păstrat această tradiție puternică și este astăzi singurul producător activ de cărucioare cu sediul în Europa. Emmaljunga 1925 – de aici a început totul.

Anii 1930
În anii 1930, cărucioarele noastre au fost fabricate folosind metode tradiționale foarte simple. Apoi, ca și acum, nu existau comenzi rapide pentru a crea clienți fericiți, iar măiestria era de un standard cu adevărat ridicat.

Anii 1940
În timpul turbulentelor anii 1940, cererea de cărucioare Emmaljunga a fost atât de mare încât compania a continuat să se extindă. Vechile clădiri din lemn au fost înlocuite de o fabrică modernă, iar compania a trecut de la un atelier la o industrie.

Anii 1960 și 1970
În anii 1960 și 1970, natalitatea ridicată și reformele sociale au ajutat vânzările Emmaljunga să atingă noi niveluri record. Fabrica a fost modernizată și extinsă în mai multe etape, iar volumul producției a ajuns la 100.000 de cărucioare pe an.

Anii 1980 și 1990
În anii 1980 și 1990, compania a continuat să se extindă prin export și cu ajutorul gândirii solide și a luării deciziilor, care încă ghidează compania noastră de familie de succes după 90 de ani.

https://emmaljunga.com/

EMML-17031-1-G

Fisa tehnica

Recomandat de la:
6 luni
Centuri:
5 puncte
Pentru:
fetite si baietei

S-ar putea sa-ti placa