Bara de protectie carucior Quinny LDN

163,00 RON
cu TVA
1441057000

Bara de protectie carucior Quinny LDN

Bara de protectie compatibila cu carucioul Quinny LDN.

Cantitate
STOC LIMITAT

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Bara de protectie carucior Quinny LDN

Bara de protectie compatibila cu carucioul Quinny LDN.

Bara de protectie se ataseaza cu un singur click la caruciorul Quinny LDN.

Vezi detalii despre Bara de protectie carucior Quinny LDN pe pagina producatorului.

Vezi video Bara de protectie carucior Quinny LDN:

QUINNY este dedicat crearii de produse de calitate ce cresc odata cu cel mic. O solutie ideala in prezent si cu o viziune sigura catre viitor.

Produsele Quinny se adreseaza in special mediului urban. Energia strazii aglomerate te pune in miscare. Nu e de mirare ca si copiii tai intra in ritmul orasului. O viata plina de trotuare, borduri, curbe si oportunitati.  Orice provocare orasul ti-ar pune in fata o accepti cu un zambet pe buze. Un brand ce te ajuta sa faci fata oricaror obstacole cu succes.

Gama de produse Quinny este creata cu acest mod de viata in minte si crede in adevarata valoare a ceea ce produce. Vine cu solutii functionale, de calitate si cu un design modern. Pentru parintii in continua miscare si copii plini de energie.

In ultimii ani familia Quinny s-a marit considerabil odata cu introducerea noului carucior Zapp Xtra2. a minunatului carucior Buzz Extra sau a modernului carucior Moodd. sau a elegantului carucior Quinny Yezz.

Aceste produse sunt exemple clare ale designului inovativ si a materialelor de calitate, recunoscute si prin nenumarate premii pentru design si inovatie, cum ar fi Reddot sau If pentru caruciorul Quinny Yezz. Un carucior Quinny in general ofera parintilor sprijinul de care au nevoie pentru a face fata nebuniei urbane si a calatori relaxati alaturi de copiii lor. In toti acesti ani, aceasta marca a acordat o atentie speciala celor ce isi doresc sa fie in pas cu moda si cu un apetit deosebit pentru fashion, prin crearea de editii speciale ale carucioarelor.

1441057000