Recipient pentru lapte praf si mancare Skip Hop

84,00 RON
cu TVA
SKH-9H497510

Recipient pentru lapte praf si mancare Skip Hop

Tovarasul perfect care te ajuta rapid sa impachetezi mancarea si sa pornesti la drum!

Cantitate

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Recipient pentru lapte praf si mancare Skip Hop

Tovarasul perfect care te ajuta rapid sa impachetezi mancarea si sa pornesti la drum!

Cu capace care se pot schimba intre ele, care se inchid prin rasucire, aceste recipiente pentru lapte praf si mancare pot fi utilizate separat sau impreuna si pot fi transportate cu usurinta datorita manerului usor de prins.

Recipientele sunt transparente, pentru a vedea cu usurinta ceea ce este inauntru.

Caracteristici Recipient pentru lapte praf si mancare Skip Hop:
  • Setul contine 7 piese diferite, care pot fi utilizate separat sau impreuna.
  • Include: un recipient de 300 ml (10 oz), doua recipiente de 180 ml (6 oz), un capac pentru a turna usor laptele praf, doua capace rezistente la varsare si un capac pentru hrana uscata cu maner.
  • Capacele pot fi schimbate intre ele si se inchid prin rasucire.
  • Sunt prevazute cu parti indentate pentru o prindere usoara.
  • Forma permite o prindere usoara a recipientelor.
  • Se incadreaza in interiorul unui buzunar pentru sticla, al unei genti pentru schimbat sau al unei genti pentru sticla.

Detalii tehnice Recipient pentru lapte praf si mancare Skip Hop:

  • Capacitate: un recipient de 300 ml (10 oz), doua recipiente de 180 ml (6 oz), un capac pentru a turna usor laptele praf, doua capace rezistente la varsare si un capac pentru hrana uscata cu maner.
  • Dimensiuni: 8.3 x 8.3 x 25.4 cm.

Vezi detalii despre Recipient pentru lapte praf si mancare Skip Hop pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

SKH-9H497510

Fisa tehnica

Dimensiuni:
8.3 x 8.3 x 25.4 cm