Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop

59,00 RON
cu TVA
9N567510

Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop

O zi importanta este ziua in care micutul tau reuseste sa treaca la sticlele pentru copii mari, cele cu mecanism de tip pai.

Cantitate
Stoc epuizat

Anunta-ma cand scade pretul

 

 

 

Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop

O zi importanta este ziua in care micutul tau reuseste sa treaca la sticlele pentru copii mari, cele cu mecanism de tip pai.

Sticla cu pai Zoo usureaza tranzitia, oferindu-i celui mic o ”sticla pentru copii mari” cu capac care se inchide usor prin apasare. Este sigura pentru a fi spalata la masina de spalat vase.

Caracteristici Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop:  •     Este personalizata cu personajele din gama Zoo.
  •     Paiul se poate rasuci pentru a inchide recipientul si pentru a se pastra curat.
  •     Cureaua de prindere se poate atasa oriunde. Material & curatare Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop

  • Este sigura pentru a fi spalata la masina de spalat vase. Dezasamblati inainte de curatare. Spalare manuala cu detergent de vase sau la masina de spalat vase - doar raftul superior.
  • Nu contine BPA, PVC sau flatati. 95% PP; 3% PE; 2% Silicon.
  • Nu congelati, fierbeti sau folositi la microunde.

Detalii tehnice Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop:

  • Capacitate de 355 ml.
  • Dimensiune (cm): 6l x 19h.

Vezi detalii despre Sticla cu pai ZOO Fluture Skip Hop pe pagina producatorului.

Skip Hop regândește, redescoperă și reinventează produsele pentru a aduce bucurie în viața ta. Curiozitatea infinită a copiilor ne-a determinat să îmbunătățim constant funcționalitatea, forma și aspectul produselor.

Ca și brand internațional, filozofia noastră începe și se încheie cu „Produsele de care ai nevoie, dar făcute mai bine”. Produsele esențiale pentru părinți, bebeluși și copii, cu design smart sunt pasiunea noastră.

Astăzi, Skip Hop este brandul care se integrază perfect în stilul de viață al părinților moderni. Milioane de produse au luat parte din viața părinților și a bebelușilor din peste 30 de țări din întreaga lume. Din China în Polonia, Franța, Mexic, Brazilia și Australia avem parte de o experiență incredibilă, depășind granițe și culturi.

A fi părinte este o „muncă” continuă de a iubi – iar noi la Skip Hop ne dedicăm timpul pentru a face această meserie cât mai ușoară și plăcută posibil.

Totul începe de la promisiunea siguranței și a calității. Produsele noastre trec prin testări riguroase, pentru a elimina grijile părinților. Și se încheie prin ceea ce oferim înapoi comunității prin acte de caritate.

https://www.skiphop.com/

9N567510

Fisa tehnica

Dimensiuni:
6l x 19h cm
Capacitate:
355 ml